ریموند کارور

,

اگرچه شروع داستان نویسی مینی مال را به همینگوی و… مربوط می دانند اما فکر نمی کنم کسی بتواند جایگاه ریموند کارور را در داستان مینی مال و به اوج رساندن آن انکار کند.
داستان هایی مثل همسایه ها، وقتی از عشق حرف می زنیم از چه حرف می زنیم، کلیسای جامع و… از مطرح ترین آثار مینی مال در حوزه ی ادبیات هستند.
تا به حال فیلم های بسیاری نظیر شورت کاتز، بردمن و… با برداشتی آزاد از داستان های او ساخته شده است. نکته ی جالب درباره ی کارور حضور دیرهنگام او در ادبیات و سال ها پرداختن به شغل های دیگر است. و اگر نبود حضور او در کارگاه های ادبیات خلاق و همچنین ویراستارانی که به فکر و قلم او جهت دادند ادبیات معاصر هرگز شاهد خلق این مجموعه های موفق نبود.
راستی یادتان باشد که مینی مالیسم که از هنرهای تجسمی وارد ادبیات شد به معنی کوتاه نویسی یا فلش فیکشن نیست و قواعد دیگری دارد که در فرصتی و مجالی دیگر از آنها خواهم گفت.
“کلیسای جامع و چند داستان دیگر” با توجه فرزانه طاهری بخشی از بهترین آثار کارور با ترجمه ای مناسب است که خواندنش را توصیه می کنم. هرچند تقریبا تمام آثار کارور (حتی اشعار او) به فارسی ترجمه شده و در دسترس هستند.


#ستون_معرفی_فیلم_و_کتاب_فاطمه 


Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *